top of page

"DE STETEC VAKMENSEN HEBBEN VEEL ERVARING MET COMPLEXE PRODUCTEN"

INFO

LOGISTIEK

Stetec beschikt over een uitgebreide range machines om inperselementen aan te brengen. Inpersbouten, -moeren, -stiften, en - afstandspennen, vele toepassingen zijn mogelijk. Stetec loopt voorop met een volautomatische inpersmachine met robotcel die uw producten snel en foutloos verwerkt.

Inperselementen (inserts), inpersmoeren, inpersafstandsteunen, onverliesbare schroeven, inpersdraadeinden; mogelijkheden te over. Bij Stetec hebben we veel ervaring met de toepassing van allerlei soorten inperselementen in alle soorten en diktes plaat. Mits goed toegepast kunnen ze het leven van de ontwerper én de assemblage afdeling een stuk eenvoudiger maken. Stetec heeft veel ervaring met de toepassingen en we beantwoorden graag uw vragen over de mogelijkheden.

Onze inpersafdeling beschikt over een selectie moderne inpersmachines van Haeger, voorzien van alle mogelijke geautomatiseerde controles op de kwaliteit en resultaat van het produktie proces.

De maximale automatiseringsgraad bereiken we met onze robot cel: volautomatisch inpersen met behulp van een robot. Een door Stetec zelf ontwikkelde oplossing waarbij er geen mensenhanden bij het inpersproces meer nodig zijn. Erg geschikt voor de grotere aantallen of bij produkten die wat zwaarder zijn.

We hebben een uitgebreide voorraad van de meest voorkomende inperselementen en voor de overige inperselementen hebben korte lijnen met onze toeleveranciers; als de elementen bestaan kunnen we het vinden en toepassen.

Inperselementen worden vaak toegepast in de electronica branche, mechatronica branche, maar ook machinebouw. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden met inpersen van elementen of produkten die we voor u kunnen maken? We zijn u graag van dienst! Als u uw gegevens invult in ons contactformulier dan nemen we direct contact met u op.

bottom of page