Chauffeur/ Logistiek Medewerker

Bijgewerkt op: nov 19

40 uur per week - m/v


Stetec is al 30 jaar dé partner voor totaaloplossingen in precisieplaatwerk voor de industrie. Samen met ruim 30 collega’s leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit aan onze klanten. De sleutel tot dit succes is dat we optimaal samenwerken binnen onze teams. Daarmee halen we het beste uit iedereen!


We groeien en blijven ons ontwikkelen. Daarom zoeken we een Chauffeur/ Logistiek Medewerker m/v die bij wil dragen aan optimale logistieke processen zodat onze klanten tijdig de juiste producten ontvangen.


Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkt in een mooie uitdagende combinatiefunctie. Deze functie bestaat voornamelijk uit chauffeurswerkzaamheden maar ook het uitvoeren van logistieke werkzaamheden in ons magazijn.


Chauffeurswerkzaamheden

Je levert en haalt producten op in heel Nederland. Je rijdt in onze vrachtwagen of bestelbus. Bij het leveren en afhalen controleer je of alles voldoet aan de pakbon. Je bent het visitekaartje van Stetec. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze logistiek. Je laadt en lost de vrachtwagen/ bestelbus zodanig dat je de producten veilig en onbeschadigd aflevert.


Logistieke werkzaamheden

Naast je chauffeurswerkzaamheden pick je orders uit ons magazijn en verpakt deze. Je denkt vanuit de klant en waarborgt de kwaliteit van het werk.


Wat verwachten we van jou?

• Je wilt bijdragen aan het succes van Stetec

• Je hebt affiniteit met logistiek

• Je bent communicatief vaardig én klantvriendelijk

• Je bent flexibel

• Je bent nauwkeurig en kwaliteitsbewust

• Je werkt zelfstandig

• Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Stetec werk je in een veilige, schone en goed verzorgde werkomgeving. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s. Jouw rol is essentieel om de juiste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling:

· Je wordt goed ingewerkt

· Je wordt ingezet alle logistieke processen in ons bedrijf


Daarbij ontvang je een marktconforme beloning en werk je met de modernste technieken. Voldoende om je te blijven ontwikkelen!


Solliciteren of voor verdere informatie neem contact op met sandra.zalm@stetec.nl