top of page

"DE STETEC VAKMENSEN HEBBEN VEEL ERVARING MET COMPLEXE PRODUCTEN"

PLAATWERK

BUIGEN

Onze vakmensen hebben veel ervaring met de meest complexe producten van onze klanten. Stetec levert constante kwaliteit en zeer “strak” buigwerk. Dit vakmanschap komt ook tot zijn recht bij het gerobotiseerd buigen. De vakkennis van onze mensen in combinatie met de robotisering zorgt voor de perfecte volautomatische uitvoering.

Het buigen van de plaatdelen, ook wel kanten, zetten of plooien genoemd, wordt bij Stetec uitgevoerd door de vakmensen op het buigplein. Hier hebben we een viertal hypermoderne SafanDarley kantbanken waar het zetwerk door onze vakmensen wordt gemaakt. Vakmanschap, modern "gereedschap" en alle gegevens onder handbereik is hét recept om te komen tot kwaliteit.

Alle informatie is beschikbaar op de plek waar het product gemaakt wordt. Bij elke kantbank is er de beschikking over twee beeldschermen waar alle informatie over de producten, de programma's, de zetvolgorde, 3D buig animatie en de gegevens uit ons ERP systeem beschikbaar zijn. 
Gedurende het proces worden de buigingen continue gecontroleerd, zodat elk produkt uiteindelijk volledig voldoet aan de vereiste toleranties. De passing bij assembleren later in het proces moet natuurlijk zeker zijn. Dit geldt voor de produkten die nu gemaakt worden, maar ook wanneer er in de toekomst een nieuwe serie gemaakt wordt. Alle programma's, gegevens en de technische toelichtingen van de kanter worden digitaal bewaard, zodat bij een volgende bestelling van een product er weer precies hetzelfde gemaakt wordt.

Wij maken vaak buigwerk voor de klanten waar het plaatwerk de uitstraling van het eindprodukt bepaald: electronica behuizingen, frontpanelen, omkastingen, zichtdelen van machines.

Kunnen we ook u helpen met advies over zetwerk of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

bottom of page