top of page

PLAATWERK

INPERSEN

Stetec beschikt over een uitgebreide range machines om inperselementen aan te brengen. Inpersbouten, -moeren, -stiften, en -afstandspennen: vele toepassingen zijn mogelijk. Stetec loopt voorop met een volautomatische inpersmachine met robotcel die je producten snel en foutloos verwerkt.

Inperselementen (inserts), inpersmoeren, inpersafstandsteunen, onverliesbare schroeven, inpersdraadeinden: zomaar een aantal voorbeelden van mogelijkheden. Bij Stetec hebben we veel ervaring met de toepassing van allerlei soorten inperselementen. Mits goed toegepast kunnen ze het leven van de ontwerper én de assemblage afdeling een stuk eenvoudiger maken. Stetec heeft namelijk veel ervaring met het gebruik van inperselementen. Wil je weten welke voordelen dit voor jou heeft? We beantwoorden graag al je vragen over de mogelijkheden. 

 

Onze inpersafdeling beschikt over een selectie moderne inpersmachines van Haeger. Deze beschikt over alle mogelijke geautomatiseerde controles.

 

Volautomatisch inpersen met behulp van een robot: de maximale automatiseringsgraad bereiken we met onze robot cel. Een door Stetec zelf ontwikkelde oplossing waarbij er geen mensenwerk meer aan te pas komt. Geschikt voor de grotere aantallen of bij producten die wat zwaarder zijn.

 

We hebben een uitgebreide voorraad van de meest voorkomende inperselementen. Voor de overige inperselementen hebben we korte lijnen met onze toeleveranciers. Deze onderdelen worden vaak toegepast in de elektronica-branche, mechatronica-branche, maar ook machinebouw. 

 

Heb je vragen over de inpersmogelijkheden of producten die we voor je kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

bottom of page