top of page

"DE STETEC VAKMENSEN HEBBEN VEEL ERVARING MET COMPLEXE PRODUCTEN"

PLAATWERK

LASERSNIJDEN
EN PONSEN

Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen. Met onze twee automatische pons/laser machines passen we de meest efficiënte combinatie van pons- en lasertechniek toe in één productiestap. Door de koppeling aan het volledig automatische magazijn produceren we volautomatisch, 24 uur per dag, zeven dagen in de week in kleine en grote series.

Stetec heeft twee hoogwaardige CNC gestuurde ponsnibbel - lasersnij machines die ingezet worden voor het maken van de uitslagen uit plaatmateriaal. De combinatie van ponsen en lasersnijden zorgt er voor dat bij de productie van de artikelen gekozen kan worden voor de beste combinatie van ponsen en lasersnijden. Deze zorgt voor een optimale balans tussen snelheid, kwaliteit en lage kostprijs. Dit komt vaak van pas bij plaatwerk voor onze klanten in de electronica- en mechatronica-branche.

Kunnen we u van dienst zijn met advies of wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

bottom of page