top of page

HEALTHCARE

Stetec verzorgt voor een belangrijke Healthcare speler in de Benelux de levering van volledig geassembleerde plaatwerkproducten. Een flink deel van de supply chain wordt daarmee door Stetec geregisseerd.

De vraag die ons gesteld werd: ”kom op basis van ons initiële ontwerp met een ontwerp dat voldoet aan optimale produceerbaarheid in kleine, maar op termijn ook grote series”. In onderlinge samenwerking hebben we vervolgens gekeken naar de technische mogelijkheden, in combinatie met hoogwaardige productiekwaliteit tegen een lage kostprijs. Het resultaat werd een uitgekristalliseerd, goed ontwerp dat maakbaar is in grote en kleine volumes, tegen de laagst mogelijke kosten.

De protofase is vervolgens snel doorlopen waarbij de aanvullende wensen en praktische punten zijn aangepast in het ontwerp.

Het bleek al snel een succes in de markt; en een snelle ‘ramp up’ van de productie was nodig. Dat werd ook probleemloos gerealiseerd binnen dezelfde organisatie.

Momenteel worden volgens specificatie koopdelen ingekocht, gecontroleerd, plaatwerk geproduceerd en geassembleerd. Voorzien van de vereiste documentatie & verslaglegging, worden de geassembleerde producten verpakt en afgeleverd met het eigen vervoer. Dit alles op basis van een rolling forecast die bij Stetec naadloos wordt ingevuld met digitale planning van logistiek en productie.

De reactie op de vraag; zou u Stetec aanraden als leverancier? Wordt positief beantwoord:

“Ja, zeker weten. Met name op de punten leverbetrouwbaarheid, het oppakken van technische ontwikkelingen en de ondersteuning naar onze R&D. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de leveringen zijn voorzien van alle papieren en benodigde informatie. Stetec is een goed bedrijf en alles ziet er netjes verzorgd uit” Dit leidde tot de conclusie: “Stetec ontzorgt ons volledig”

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page