top of page

Technisch Medewerker Binnendienst

40 uur per week - m/v


Stetec is al 30 jaar dé partner voor totaaloplossingen in precisieplaatwerk voor de industrie. Samen met ruim 30 collega’s leveren we altijd hoogwaardige kwaliteit aan onze klanten. De sleutel tot dit succes is dat we optimaal samenwerken binnen ons team. Daarmee halen we het beste uit iedereen!


We groeien en blijven ons ontwikkelen. Daarom zoeken we een aankomend Technisch Medewerker Binnendienst die bijdraagt aan de groei van ons mooie bedrijf.


Wat zijn je werkzaamheden?

Jij en je collega’s van de Binnendienst zijn het visitekaartje van Stetec. Je hebt direct contact met je eigen klantgroep en bent hét aanspreekpunt voor hen met betrekking tot orders, vragen en klantenservice. Daarom is het belangrijk dat je vanuit jouw vakkennis en positieve instelling zorgt voor een juiste klantbeleving.


Naast jouw binnendienstwerkzaamheden voer je voornamelijk specialistische technische werkzaamheden uit. Binnen de Technische Binnendienst kennen we verschillende specialismes:

· Calculatie/ offerte uitbrengen

· Werkvoorbereiding

· Orderverwerking

· Reclamatie-afhandeling


Met je collega’s stem je af voor welke specialismes jij verantwoordelijk wordt. Tevens kan je ingezet worden bij projecten en innovaties.


Wat verwachten we van jou?

• Je wilt bijdragen aan het succes van Stetec

• Je hebt MBO4/ HBO werk- en denkniveau

• Je bent communicatief vaardig

• Je bent analytisch

• Je bent flexibel

• Je bent nauwkeurig en kwaliteitsbewust

• Je werkt zelfstandig, ziet kansen en denkt in oplossingen


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Stetec werk je in een veilige, schone en goed verzorgde werkomgeving. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s. Jouw rol is essentieel om de juiste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling:

· Je wordt goed ingewerkt

· Je hebt een afwisselende baan en bent betrokken bij innovaties

· We leiden je op voor deze afwisselde functie. Dit doen we aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden.


Daarbij ontvang je een marktconforme beloning en werk je met de modernste technieken. Voldoende om je te blijven ontwikkelen!


Interesse gewekt? Stuur je sollicitatie en cv naar: sandra.zalm@stetec.nlComments


Commenting has been turned off.
bottom of page